Omu’ cu centrala ? Ma bucur ca ai avut curaj sa initiezi acest proiect.Vreau sa iti multumesc pe aceasta cale pentru caldurica din caminul nostru ! Recomand cu toata increderea.

ALEXANDRU

Am fost invitata sa imi las parerea. Tot ce pot sa spun e ca a fost profesionist, punctual si mereu disponibil, iar raportul calitate – pret m-a convins. Cu alte cuvinte, recomand Omu’ cu centrala.

IRINA

E important ca atunci cand apelezi la o firma sa fie prompta, sa rezolve toate problemele care apar, reprezentantii sai sa raspunda prompt la toate necesitatile. Aici am gasit o oferta buna, profesionalism si promptitutudine. Recomand cu incredere!

Andreea si Alex

OMU’ CU CENTRALA mi-a depășit cu mult asteptarile, prin promptitudine, profesionalism, organizare, expertiza, consiliere, mod de lucru eficient și curat si prin calitatea întregului pachet de servicii.

Marius D.

Punctualitate, profesionalism! Dupa mai bine de 10 ani de chirii, am vazut si eu cum se face PE BUNE o verificare la centrala! Multumesc! Recomand!

Cata

Profesionalism, promptitudine, punctualitate. Lucreaza ingrijit si iti ofera sfaturi utile. Multumesc pentru serviciile oferite. Raport excelent calitate pret. Recomand cu incredere!

George G.