Traim intr-o era in care se incearca reducerea la minimum a pierderilor de caldura si a costurilor de incalzire. Tocmai din acest motiv, izolatiile nu permit o ventilatie corespunzatoare si sanatoasa, care sa faciliteze eliminarea aerului viciat. Atunci cand o cantitate prea mica de aer curat exista in locuinta, apar problemele de sanatate.

 

Studiile arata ca ne petrecem aproximativ 80% din timpul nostru in incaperi si spatii inchise, tocmai de aceea calitatea aerului trebuie sa fie superioara. Aerisirea trebuie sa ofere un raport corespunzator de aer curat vs aer poluat. Lipsa unei ventilatii optime duce la aparitia simptomelor de sanatate precara, cum ar fi:

  • oboseala
  • migrene
  • alergii
  • astm si alte afectiuni

Suntem specialisti in montarea, reparatia si intretinerea dispozitivelor de aer conditionat. Ne ocupam cu instalarea, mentenanta, repararea si inlocuirea acestora (inclusiv a problemelor pe parte electrica).

Asiguram identificarea pieselor defecte si furnizam piese noi de schimb. Garantia serviciilor noastre este data de urmarea stricta a unor proceduri standardizate, proceduri utilizate la nivel international.

Oferim o buna comunicare cu fiecare client si oferim consultanta care sa duca la obtinerea celui mai bun randament.

Perioadele caniculare sunt din ce in ce mai frecvente, iar achizitia de aparate de aer conditionat creste de la an la an. Te ajutam sa alegi aparatul de aer conditionat, sa il instalezi, si facem revizii si inspectii tehnice periodice pentru o mai buna functionare a acestora.

Intr-un spatiu comercial, confortul atat personalului, dar si al clientilor care patrund in incinta bussines-ului, este cel mai important factor. Temperatura optima se poate mentine cu minimum de efort si costuri, astfel incat persoanele sa petreaca mai mult timp in magazin si implicit, sansa de a deveni potentiali clienti. Mai mult decat atat, produsele pe care le comercializati, fie ca sunt alimentare sau electronice, pot sa aiba de suferit din cauza temperaturii si a aerului.

Stim cu totii cum caldura la birou poate transforma o persoana foarte productiva intr-una foarte neproductiva. Disconfortul creat de temperaturile ridicate nu ar trebui sa existe, iar noi ne asiguram ca iti cream cele mai bune conditii de a lucra. Fie ca vorbim de un spatiu mic sau de cateva camere, suntem aici sa te ajutam cu echipamentele de climatizare de care ai nevoie.