Confortul termic din apartament poate fi imbunatatit prin instalarea unei centrale termice. Aceasta prezinta numeroase avantaje, printre care:

  • Setarea confortului termic propriu, cu ajutorul unui termostat wireless
  • Platesti cat consumi, deoarece se elimina riscul de a plati pierderile de retea
  • Consum redus de apa, datorita capacitatii centralei de a incalzi apa intr-un timp mai scurt

Suntem specialisti in montarea, reparatia si intretinerea centralelor termice. Ne ocupam cu instalarea, mentenanta, repararea si inlocuirea acestora (inclusiv a problemelor pe parte electrica).

Asiguram identificarea pieselor defecte si furnizam piese noi de schimb. Garantia serviciilor noastre este data de urmarea stricta a unor proceduri standardizate, proceduri utilizate la nivel international.

Oferim o buna comunicare cu fiecare client si oferim consultanta care sa duca la obtinerea celui mai bun randament.

Conform Legii ISCIR activitatile de montare centrala termica se realizeaza doar de catre autorizate ISCIR, in conditiile stabilite de prescriptiile tehnice (PT A1) si de legea 64 din 2008. Omu’ cu Centrala este o firma autorizata ISCIR.

EFECTUAREA FARA AUTORIZATIE A ACTIVITATILOR DE MONTARE CENTRALA TERMICA / INSTALARE CENTRALA TERMICA CONSTITUIE INFRACTIUNE SI SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE DE LA 2 ANI LA 7 ANI SI INTERZICEREA UNOR DREPTURI.

Recomandarea noastra este sa achizitionati centrala de la aceeasi firma care asigura si montajul. Astfel, sunteti siguri ca furnizorii isi cunosc produsul si toata procedura va decurge fara surprize neplacute. Vizitati sectiunea de magazin online.

Cu un cost suplimentar, asiguram toate materialele necesare montajului. Acestea difera in functie de tipul centralei alese si de materialele deja existente in locatia in care se va monta echipamentul.

Punerea in functiune a centralei reprezinta ultimul pas din procesul montajului si are ca scop probele in diferite moduri de lucru a centralei. Astfel, circuitul sau va fi verificat iar toti parametrii de functionare vor fi optimizati.

Montajul centralei termice presupune racordarea tevilor de cupru, Pexal sau PPR ale instalatiei termice, ale apei reci si a celei de apa calda la centrala termica. Aceste tevi trebuie sa fie deja prezente in apropierea locului unde va fi montata centrala termica. Se considera lucrare suplimentara efectuarea racordarii la tevi prezente in alta incapere.
Toate materialele necesare instalarii centralei termice nu intra in pretul montajului si vor fi facturate separat.
Pe returul centralei termice, cat si pe teava de intrare apa rece se vor monta obligatoriu cate un filtru mecanic de apa (in y), iar in cazul in care radiatoarele din instalatia de incalzire sunt din otel se va monta obligatoriu un filtru antimagnetita.

Autorizarea centralei termice este un demers obligatoriu si reprezinta procedura finala in instalarea unei centrale termice. Aceasta se face prin inregistrarea centralei la ISCIR de catre firma noastra, autorizata la randul ei de ISCIR. Folosirea unei centrale neautorizate este ilegala si se pedepseste conform legii.