Omul din spatele proiectului "omu

Ciprian Avadanei

Fondator / Omu' cu Centrala

Am inceput activitatea in anul 2011, in domeniu serviciilor, service centrale termice, eram ajutor de inginer la o renumita marca de centrale de pe piata.

Asta se intampla in anul IV de facultate, inainte de licenta, ca sa pot sa mai castig un ban sa imi termin studiile si sa imi incep cariera de inginer.

In primul rand m-a inspirat – sau m-a fortat mai bine zis – lipsa unui loc de munca care sa mi se potriveasca, iar programul flexibil pe care mi-l doream nu-l puteam gasi niciunde.

Apoi m-am lasat inspirat de posibilitatea dezvoltarii propriei afaceri. Dupa terminarea studiilor m-am reintors in Piatra-Neamt, unde m-am angajat ca inginer service la o firma care vindea centrale termice. Asta se intampla in vara lui 2012, fiind proaspat absolvent de facultate.

Ce nu realizam la momentul acela, dupa ce m-am angajat, era ca visam centrale, respiram centrale, toata viata mea era despre centrale, service centrale si nimic altceva nu se lega.

Eram Job – Acasa – Job – Acasa … „roboteam” .

Datorita unei conjuncturi oarecum „fericite”, prin iarna lui 2013, inceputul lui 2014, mi-am gasit de munca „cu chiu, cu vai” la o alta firma care vindea si monta centrale, dar mult mai mare ca cea in care m-am angajat dupa ce am terminat studiile.

Am inceput acest job ca inginer de service in ianuarie 2014, cu final de cariera in noiembrie 2019 (o poveste lunga…).

Atunci mi-am zis ca trebuie sa fac ceva, ca altfel nu se mai poate, am „parasit corabia, ca altfel ma distrugeam pe mine insumi” si asa am inceput sa pun bazele acestui service care, in prezent, se cheama Omu` cu centrala si care nu ma asteptam „sa prinda” asa de repede si atat de bine in piata.

Pentru asta tin sa le multumesc tuturor celor care ma urmaresc si imi apreciaza munca si postarile din teren.

Afacerea mea se bazeaza pe nevoia oamenilor de a avea servicii de calitate si siguranta atunci cand achizitioneaza, monteaza, verifica si utilizeaza o centrala termica.
Imi dau silinta sa aduc o nota de educare a clientilor, de a le explica necesitatea unor servicii de calitate, profesionale si de a le arata cum sa isi aleaga firma de service care se ocupa de centrala lor.

Ofer servicii complete si profesionale, asistenta tehnica si consultanta in mediul on-line, pe whatsapp si telefonic, consiliez si recomand oamenilor ce li se potriveste cel mai bine atunci cand vor sa achizitioneze o centrala termica, asiguram tot ce tine de centrale termice (piese de schimb, reparatii, verificari, revizii tehnice) si instalatii de incalzire.

Am inceput aceasta afacere pentru un venit suplimentar si vazand rezultatele pe care le am si potentialul ei, am realizat ca visul meu de a deveni antreprenor imi va implini alte vise: de a fi liber sa imi creez viata pe care mi-o doresc, sa imi fac singur programul, sa lucrez oricand vreau si unde vreau, sa imi creez un venit care sa nu depinda de prezenta mea zilnica in afacere, sa am tot timpul de oferit pentru copilul meu („Vladimir, tati te iubeste!”), sa am libertatea de a pleca oriunde doresc in lume cu familia si copilul meu, fara sa fiu stresat ca nu mai am zile de concediu sau suficienti bani.

In urma acestei decizii mi s-a schimbat radical viata si am parte de experiente la care nu m-as fi gandit vreodata, sunt pe drumul de a deveni cea mai buna varianta a mea, sunt inconjurat de oameni frumosi, preocupati de crestere si dezvoltare, am mai multe vacante decat pana acum, lucrez doar cand imi doresc si imi aleg oamenii cu care sa lucrez … si cel mai important, imi traiesc visul si misiunea aceea de a ajuta si inspira oamenii sa isi redescopere visele si sa traiasca o viata extraordinara.