Fondata din nevoia de a oferi servicii de inalta calitate, echipa Omu’ cu Centrala este formata din tineri cu pregatire profesionala. Preluam fiecare proiect, cu promisiunea unei lucrari de lunga durata, unde folosim echipamente si brand-uri de calitate. Livrarea si instalarea se face inc el mai scurt timp posibil, fara a face compromisuri atunci cand vine vorba de calitatea executiei.

Nevoile clientilor nostri nu sunt doar de a avea un executant bun al lucrarilor, ci si de a avea un partener pe care sa se poata baza, la nevoie. Pe langa instalari, efectuam si serviciile de mentenanta necasare. Furnoziori sunt mereu alesi cu grija, avand cel mai bun raport calitate – pret. Eliminati din timp grijile ca nu veti avea parte de o iarna calduroasa si de o vara racoroasa. Contactati-ne pentru a va ajuta.

Oferim servicii profesionale si de incredere

Omu' cu Centrala vine in ajutorul clientilor care isi doresc atat inlocuirea centralei termice vechi, dar si montarea uneia de la zero. Suntem o firma cu autorizatie ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat). De asemenea, echipa noastra se ocupa si cu montarea, inlocuirea sau mentenanta aparatelor de climatizare, astfel incat indiferent de anotimp, sa scapati de grija acestor probleme. Oferim servicii si preturi adaptate cerintelor de piata si suntem alaturi de mediu, fiecare echipament pe care il instalam sau vindem ajutandu-va sa aveti ca efect un consum mai redus, implicit garantia ca mediul va fi mai putin poluat.


Piese de Schimb

Aer proaspat si curat pe toata durata anului, indiferent de anotimp.

Centrale

Aer proaspat si curat pe toata durata anului, indiferent de anotimp.

Climatizare

Aer proaspat si curat pe toata durata anului, indiferent de anotimp.

Suntem gata sa te ajutam!

Fiecare minut in plus este inca un pas inainte spre o lucrare mult mai costisitoare mai tarziu.

Daca nu doresti sa ne contactezi telefonic, completeaza formularul alaturat, iar cineva din echipa noastra te va contacta in scurt timp.