Contacteaza-ne

Spune-ne cum te putem ajuta

  INTREBARI FRECVENTE

  I. SUNTETI O FIRMA SERIOASA?

  Da, suntem o firma acreditata ISCIR care ne ofera dreptul de a oferi autorizatii de functionare pentru 24 de luni la toate echipamentele pe care le instalam.

  I. PRIMESC GARANTIE?

  Da, toate echipamentele instalate si vandute de noi beneficiaza de garantie 24 de luni.

  I. POT CUMPARA DIRECT DE LA VOI?

  Desigur, website-ul omucucentrala.ro va pune la dispozitie un magazin online de echipamente si piese de schimb, si chiar recomanda ca echipamentele sa fie achizitionate din acelasi loc.

  I. CAT DE DES ESTE INDICAT SA FAC REVIZIA TEHNICA PERIODICA?

  Omu’ cu Centrala sfatuieste toti clientii sa isi faca revizia si verificarile tehnice periodice cel putin o data pe an, pentru a asigura o durata de viata mai ridicata a echipamentelor dar si pentru siguranta familiei.

  I. CARE ESTE TIMPUL DE ASTEPTARE?

  Luam comenzile pe masura ce vin si intotdeauna incercam sa raspundem clientilor la mesaje si apeluri telefonice in aceeasi zi. Cu toate astea, exista perioade din an cand suntem mult mai aglomerati decat de obicei, tocmai de aceea sfatuim clientii nostri sa isi faca reviziile si montarile de centrale pe durata verii si instalarile de climatizare pe perioada iernii.

  I. CE FEL DE ECHIPAMENTE FOLOSITI?

  Lucram cu cele mai importante brand-uri din domeniu, recunoscute international si avand o reputatie foarte buna atunci cand vine vorba de instalatiile de climatizare si termice. Pentru mai multe detalii, vezi subsolul primei pagini.

  I. E CEVA STRICAT LA CENTRALA MEA. POT SA O REPAR SINGUR?

  Nu recomandam si nu incurajam sub nicio forma acest tip de activitate, orice tentativa de reparatie sau improvizatie facuta de o persoana neavizata fiind extrem de periculoasa atat pentru voi, cat si pentru cei din jurul si vecinatatea voastra.